WiFi

Heeft u een state-of-the-art WiFi netwerk nodig voor uw huidige of toekomstige kantoor, winkel, hotel, distributiecentrum of magazijn? Snel, betrouwbaar, veilig en schaalbaar?

Veiligheid en dekking

CaptureTech helpt u bij het selecteren, implementeren en beheren van een 100% dekkend en veilig draadloos WiFi netwerk. Eerst brengen wij uw wensen en mogelijkheden in kaart. Elke implementatie beginnen wij met het in kaart brengen van uw specifieke wensen. Het kan hierbij gaan om zaken als gewenste functionaliteit, benodigde snelheid, uptime, schaalbaarheid en beheersbaarheid.

Op basis van uw input en onze ervaring bij onze klanten adviseren wij u over de inrichting van het draadloos WiFi netwerk en de benodigde componenten. Wij zijn hardware-onafhankelijk, maar hebben onze favorieten, en niet voor niets. U kunt kiezen uit de A-merken Cisco en Zebra (Motorola).

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_8
Optimale prijs-kwaliteit

Wij streven altijd naar de optimale prijs-kwaliteitverhouding en de best haalbare TCO (Total Cost of Ownership) van uw WiFi infrastructuur.

 

Mogelijke toepassingen

 

- Barcode / RF scanning
- Orderpicken met voice (voice picking)
- VOIP-telefonie
- Kantoorapplicaties op laptops of tablets
- Internettoegang voor gasten of privé-devices van medewerkers.

WiFi as a Service (WaaS)

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw WiFi netwerk en heeft u liever een vast bedrag per maand aan operationele kosten, in plaats van een initiële investering ineens? Dan is een ‘wireless uit de cloud’-oplossing iets voor u. De uptime is dan gegarandeerd en u hoeft zelf geen beheer uit te oefenen over uw draadloze netwerk.

U blijft op de hoogte van de beschikbaarheid, capaciteit en prestaties van uw netwerk. Zo kunt u zich richten op het nog beter uitvoeren van uw core business.

Eerst analyseert CaptureTech uw situatie om vervolgens met een gedegen advies te komen.

aq_block_12
Meer weten?

Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw WIFI-netwerk? Neem dan nu contact met ons op!