Wij helpen u graag met een goed advies

Het beheer van voorraden goederen

Het beheer van voorraden goederen van de eigen onderneming of van klanten omvat onder meer:

- Ontvangstregistratie
- Inslag
- Opslag
- Uitslag
- Orderpicken
- Verzendcontrole

Om de goederenstromen binnen een onderneming goed te kunnen beheersen, kan gebruik worden van een Warehouse Management System (WMS). Een WMS is een geautomatiseerd systeem dat met behulp van moderne technieken. De informatie in het WMS kan worden ingezet bij nadere besluitvorming over bedrijfs- en werkprocessen. Het kan hierbij gaan om procesverbetering, identificatie van noodzakelijke investeringen enzovoort.

aq_block_6
aq_block_8
Track and trace

In aanvulling op uw WMS biedt CaptureTech high-tech oplossingen voor track and trace bij al deze onderdelen van voorraadbeheer. Optimaliseer hiermee uw bedrijfsprocessen in distributiecentrum of magazijn. Onze producten communiceren moeiteloos met alle bekende en veelgebruikte WMS’. U breidt er uw mogelijkheden mee uit en verrijkt en verbetert uw logistieke processen.

Naast bovengenoemde onderdelen van voorraadbeheer, kunnen onze producten ook worden toegepast bij inventarisatie en kwalitatief voorraadbeheer.

Start direct!

Bel voor een vrijblijvend advies via 0252-241544. Wij helpen u graag

Inventarisatie met barcode / RF scanning en/of RFID

Geen enkele jaarlijkse inventarisatie meer door het aloude ‘balansen’, maar maandelijks, wekelijkse of zelfs dagelijkse telacties in die uren nadat de eigenlijke werkstromen van het orderpicken zijn afgewerkt.

aq_block_14
aq_block_16
Kwalitatief voorraadbeheer met vision-oplossing

Bij grote volumes inkomende producten en/of uitgaande orders kan het gebruik van een vision-oplossing interessant zijn. Dat is optische scanning van hele pallets of karren tegelijk met behulp van geavanceerde, digitale cameratechnologie. In principe bedoeld voor het scannen van barcodes, kan deze techniek ook worden ingezet voor het visueel inspecteren en vastleggen van de kwaliteit van de producten die op een pallet of kar aanwezig zijn.

Zie Ontvangstregistratie, Orderpicken en Verzendcontrole voor meer informatie over onze producten en diensten op die deelterreinen van voorraadbeheer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze intelligente oplossingen voor uw voorraadbeheer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!!