Voice picking brengt grote voordelen in de koel- en viessector. Hier werkt personeel vaak met (veiligheids)handschoenen aan, wat het gebruik van mobiele terminals ernstig bemoeilijkt.

Een groeiend aantal distributiecentra van gekoelde en/of bevroren voeding zet voice-technologie in voor het orderpicken. Werken op basis van papier of met barcode / RF-scan is moeilijker in een gekoelde werkomgeving dan in een ‘gewone’ werkomgeving. In een diepvriesomgeving is het bijna onmogelijk.

Werknemers dragen ter bescherming niet alleen handschoenen, maar ook mutsen of helmen die minder goed werken met andere pickmethodes dan voice. Met een voice-headset is effectief en efficiënt orderpicken mogelijk in de meest barre omstandigheden. Door een muts en zelfs door een helm heen zijn de gesproken aanwijzingen van een voice-systeem nog steeds duidelijk te horen.

Met voice-technologie hebben de klimatologische omstandigheden van uw distributiecentrum of magazijn geen negatieve invloed op het aantal fouten. Integendeel, voice picking reduceert het aantal fouten enorm. Met als resultaat grotere efficiëntie en tevredenheid van uw medewerkers én grotere klanttevredenheid.

Welke voice-oplossing u ook kiest, CaptureTech zorgt ervoor dat die naadloos wordt geïntegreerd met uw bestaande of nieuwe warehousemanagementsysteem (WMS).

Ook het (van nature grotere) personeelsverloop in een koel- en vriesomgeving ondervangt u met voice. Het inwerken van nieuwe mensen gebeurt door het voice-systeem zelf. Er is geen cursus of noemenswaardige andere instructie nodig.

Uiteindelijk zorgt toepassing van voice voor orderpicken ervoor dat het personeelsverloop minder groot is.

Alle voice-hardware is uitgevoerd volgens specificaties die het gebruik ervan toestaan in temperaturen tot min 30˚C. Dit geldt voor de headsets, de voice-terminals en de batterijen. Er is ook geen vermindering van het bereik door de lage temperaturen.

aq_block_7

Neem contact op voor een CaptureTech walkthrough.