Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Voor de apparatuur ten behoeve van orderpicken met voice (voice picking) werkt CaptureTech samen met Honeywell. Waarom? Het is de enige partij die met zijn product Vocollect voldoet aan de hoge eisen die onze klanten en wij stellen aan een voice-oplossing.

Overtuig uzelf en kijk op de Honeywell-website naar de teller die aangeeft hoeveel er al is bespaard sinds de invoering van Vocollect op 1 januari 2013: www.vocollectvoice.com/why-vocollect. Ruim $ 71 miljard!

Elke medewerker beschikt over een voice terminal en headset met microfoon. Die ontvangt op een natuurlijke manier gesproken instructies en bevestigt opdrachten mondeling in real-time aan uw WMS of ons Logistic Execution Systeem Holon. Deze communicatie vindt plaats via uw WLAN / RF-netwerk.

aq_block_8

Wat is voice-technologie?

Met deze techniek op basis van speech recognition, ook wel voice recognition (spraakherkenning, ook wel stemherkenning) kunt u voicegestuurd werken in een distributiecentrum of magazijn.

Elke orderpicker draagt een headset met microfoon. Het WMS geeft via de headset in spraak aan naar welke locatie de orderpicker moet lopen. Na het inspreken van een controlegetal dat de juistheid van de locatie garandeert, geeft het systeem in spraak aan hoeveel eenheden hij of zij dient te picken.

Volledige integratie en multi-inzetbaar

Vocollect kan 100% volledig worden geïntegreerd in uw warehouse management of ERP-systeem. Een voice-oplossing kan worden gebruikt voor meer onderdelen van uw voorraadbeheer, maar brengt het grootste voordeel bij orderpicken, ten opzichte van barcode scanning of papier.

aq_block_12
Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over voice terminals en headsets? Neem vrijblijvend contact met ons op!