Wij helpen u graag met een goed advies

Minder fouten, sneller & veiliger

Heeft u in Nederland of België een distributiecentrum of magazijn en denkt u erover om een voice pickingsysteem te integreren in uw logistieke proces? De voice-oplossing (Vocollect) van CaptureTech kan worden gebruikt voor meer onderdelen van uw voorraadbeheer, maar brengt het grootste voordeel bij orderpicken, ten opzichte van barcode scanning of papier.

Wat is voice-technologie?

Met deze techniek op basis van speech recognition, ook wel voice recognition (spraakherkenning, ook wel stemherkenning), kunt u voicegestuurd werken in een distributiecentrum of magazijn.

Elke medewerker beschikt hiervoor over een voice terminal en headset met microfoon. Die ontvangt op een natuurlijke manier gesproken instructies en bevestigt opdrachten mondeling in real-time aan uw warehouse management systeem (WMS) of ons Logistic Execution Systeem Holon. Deze communicatie vindt plaats via uw WLAN / WiFi-netwerk.

Hoe zet ik voice-technologie in?

Voice kan worden gebruikt voor alle werkprocessen in uw distributiecentrum of magazijn. De meeste winst behaalt u echter door bij orderpicken voice in te zetten. Orderpicken is het meest tijdrovende, langstdurende proces binnen uw voorraadbeheer. De te realiseren winst in termen van nauwkeurigheid en juistheid en dus productiviteit is potentieel erg groot.

Voice picking brengt ook grote voordelen in:

- De koel- en vriessector
Webshops
Kleinere magazijnomgevingen
- Singe en batch picking

Start direct!

Bel voor een vrijblijvend advies via 0252-241544. Wij helpen u graag

aq_block_13
Hoe werkt voice picking in de praktijk?

Een voice-oplossing wordt gevoed met data uit het WMS. De producten van CaptureTech communiceren moeiteloos met alle bekende en veelgebruikte WMS’. Met een directe koppeling tussen voice terminals en WMS komen de met voice verwerkte gegevens in real-time in het WMS terecht.

Elke orderpicker draagt een headset met microfoon. Het WMS geeft via de headset in spraak aan naar welke locatie de orderpicker moet lopen. Na het inspreken van een controlegetal dat de juistheid van de locatie garandeert, geeft het systeem in spraak aan hoeveel eenheden hij of zij dient te picken. Op deze manier worden veel voordelen behaald t.o.v. orderpicken met papier of barcodescanning.

- Waarom meteen een end-to-end oplossing kiezen?
- Welke software voor een oplossing met voice picking?

CaptureTech DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice. Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit zal met minimaal 20 procent stijgen door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

aq_block_17
Meer informatie?

Wilt u meer weten over voice? We vertellen je graag meer, neem snel contact met ons op!