Key en asset management voor vliegvelden

Met een hoog volume aan dagelijks verkeer, is juist op een vliegveld het hoogste niveau van beveiliging voor sleutels en bedrijfsmiddelen vereist. Voor de veiligheid van reizigers en personeel, maar ook voor de efficiëntie.

Neem contact met ons op zonder enige verplichting

Key en asset management

Om de procedures op een vliegveld soepel te laten verlopen, werkt er een groot scala aan personeel. Van bagagemedewerkers tot luchtverkeersleiders, iedereen heeft voor zijn werk toegang nodig tot belangrijke zaken als scanners, bepaalde ruimten, noodvoertuigen en andere bedrijfsmiddelen.

Het toewijzen van de juiste toegang tot sleutels en middelen aan elke medewerker is essentieel voor het succes van een vliegveld, de veiligheid van passagiers en van personeel. CaptureTech’s geavanceerde oplossingen voor key en asset management – KeyCop, KeyConductor en CapLocker – hebben zich bewezen op vele vliegvelden.

Gecontroleerd sleutelmanagement

Onmiddellijke toegang tot een groot aantal sleutels zoals van taxfreeshops, voertuigen en ruimtes is cruciaal voor de voortgang. Organiseer het key management voor uw vliegveld zó veilig dat toegang is beperkt tot geautoriseerd personeel.

Verbeterde verantwoording

Verantwoording is fundamenteel wanneer personeel kostbare bedrijfsmiddelen gebruikt. Efficiënt en veilig sleutelbeheer met systemen van CaptureTech zorgt voor een real-time overzicht van alle sleutels.

Waardevolle bedrijfsmiddelen

Asset management met ‘intelligente’ lockers die beheren wie welk item mag uitnemen en wanneer dit mag worden gebruikt, is cruciaal. Inclusief monitoring door middel van track and trace wie een bepaald item bij zich heeft of voor het laatst bij zich had. Zo bouwt u aan ultieme verantwoording door uw medewerkers.

Meer weten?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor vliegvelden? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.