Transport en warehousing

Een goed georganiseerde logistiek van transport en distributiecentrum of magazijn is cruciaal voor bedrijven in de transportsector die hun concurrentiepositie willen verstevigen en kostenefficiënt willen werken.

aq_block_4
Uw transport en magazijnlogistiek georganiseerd

CaptureTech biedt producten en systemen die helpen de logistiek en warehousing zo efficiënt mogelijk te organiseren. Systemen die werken voor transporteurs, logistieke dienstverleners, en distributiecentra en magazijnen.

Zijn er verbeteringen – dus ook besparingen – te behalen in ontvangstregistratie, inslag, uitslag, orderpicken en/of verzendcontrole? Kunnen wij de derving tijdens transport minimaliseren, door track and trace auto-ID en verzegelde beveiliging van ladingen en trucks?

Samen met u analyseren wij mogelijkheden voor optimalisatie en leveren er de passende oplossingen bij.

De oplossingen van CaptureTech

Voor transportondernemingen levert en implementeert CaptureTech track and trace auto-ID-oplossingen via robuuste en professionele mobiele computers, barcodescanners, handhelds en voertuigcomputers. Wij werken hiervoor samen met vertrouwde partners. 

Van totaalsysteem tot deeloplossing, CaptureTech analyseert eerst wat passend is voor uw onderneming en business case. Vervolgens adviseren wij u op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. Ditzelfde is van toepassing bij de implementatie van het product of het systeem.

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Meer weten?

Benieuwd naar hoe u ook kosten kunt besparen door efficiënter te werken? Neem voor meer informatie contact met ons op!