Sleutelbeheer software


Voor het managen van de KeyCop levert CaptureTech software in twee versies:

  • De gratis CaptureTech Manager
  • De CaptureTech WebManager met extra features en functionaliteiten

CaptureTech Manager


U kunt direct van start met de gratis CaptureTech Manager software en het aantal KeyCops dat u nodig heeft. Met de software kunt u gebruikers registreren, gebruikersgroepen aanmaken, hun autorisaties instellen enzovoort. Vervolgens kunnen sleutels bij uitgifte en inname worden geregistreerd. Het proces wordt nog efficiënter als u een barcodescanner of RFID-reader verbindt met uw pc. Deze gratis applicatie is beschikbaar voor Windows (32 bit of 64 bit).

CaptureTech WebManager


Het ‘next level’ in software voor sleutelbeheer is de CaptureTech WebManager.

In deze web-based applicatie worden alle data opgeslagen in een centrale MySQL database. CaptureTech WebManager faciliteert meerdere gebruikers met verschillende rollen en autorisaties. Een volledige audit trail wordt bijgehouden van alle veranderingen aan de database die gebruikers maken, bijvoorbeeld wanneer masterdata worden veranderd. Het enige dat u nodig heeft voor toegang tot de CaptureTech WebManager is een internetbrowser.

Zoals bij de CaptureTech Manager, geeft de CaptureTech WebManager ook de optie om handmatig KeyCops uit te geven en in te nemen, gebruikers, gebruikersgroepen en KeyCops te definiëren, met autorisaties voor individuele of groepen medewerkers voor een of meer KeyCops.

Doe een aanvraag voor gratis een licentiesleutel en Installeer CaptureTech Manager software

Zelfde software voor handmatige, semi-automatische of volledig geautomatiseerde uitgave en inname

Zowel de CaptureTech Manager als de CaptureTech WebManager ondersteunen handmatige en semi-automatische uitgifte en inname van KeyCops door een supervisor. Beide applicaties kunnen ook worden gebruikt voor het configureren van CaptureTech’s elektronische sleutelkast, de KeyConductor.

Beheer één of meer KeyConductors en een volledige audit trail voor al uw sleutels is beschikbaar. Ook kan de status van elke KeyCop in de sleutelkast in real-time worden gemonitord. Het beheren van ‘gemengde’ operaties is ook mogelijk (deels handmatig, deels volledig geautomatiseerd).

Ook als u wilt starten met sleutels in een conventionele (niet-elektronische) sleutelkast, biedt de CaptureTech WebManager ondersteuning en een snelle manier van inventariseren. Beweeg een mobiele computer met RFID-reader over uw KeyCops en deze worden direct geïdentificeerd!

De CaptureTech WebManager gaat zelfs nog verder. Wilt u een combinatie maken van key management (handmatig of met één of meer KeyConductors) en CaptureTech’s ‘intelligente’ lockeroplossing, de CapLocker, dan kan de CaptureTech WebManager dit volledig managen! Eindelijk één systeem voor de track en trace van al uw sleutels en waardevolle bedrijfsmiddelen!

Neem contact met ons op zonder verplichting.

Log events

De CaptureTech WebManager kan ook waarschuwingen definiëren. Kies het gewenste event in de uitgebreide module. Bijvoorbeeld ‘KeyCop geretourneerd’, ‘deur opengelaten’, ‘KeyCop uitgenomen’ enzovoort. Stel dan gebruiker(s), KeyCop(s), groep(en), tijden en dergelijke in. Wanneer de ingestelde criteria van toepassing zijn, triggert het systeem een e-mail alert naar de aangewezen persoon.

Interfaces

CaptureTech WebManager biedt standaard interfaces met alle gangbare platforms voor toegangscontrole en andere software zoals routeplanners. Op deze manier hoeven data niet in verschillende applicaties/databases te worden opgeslagen, en kunnen gebruikers eenvoudig worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Software on Premise or in the Cloud

CaptureTech WebManager kan worden geïnstalleerd op de eigen webserver van uw bedrijf, maar ook in een (private of publieke) cloud. CaptureTech biedt meerdere opties voor hosting en managed services, zodat u geen zorgen meer hebt over uptime en onderhoud.

CaptureApp

Met de CaptureApp kunnen veel van de functionaliteiten van de KeyCop WebManager op een gebruiksvriendelijke manier op een telefoon of tablet worden gemanaged. Het gaat bijvoorbeeld om masterdata, uitgifte op afstand van KeyCops of het overzicht van de status van alle KeyCops.

Leer meer over Technologie

Meer weten?

Meer weten over onze beschikbare softwares? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.