Hoe efficiënt is uw sleutelbeheer?

Sloten en sleutels spelen een belangrijk rol in het beheren van de dagelijkse beveiliging van uw bedrijf, waardoor efficiënt sleutelbeheer een belangrijke zakelijke zorg vormt.

Vooral in zakelijke situaties waar u tientallen of zelfs honderden toetsen moet uitgeven en retourneren, kan de registratie van sleutels een zeer tijdrovende en moeilijke taak worden. Helaas is het in veel gevallen ook een noodzakelijke taak om het risico op verlies of diefstal te verminderen.

Bekijk hieronder al onze oplossingen voor sleutelbeheer.

De elektronische sleutel- en bedrijfsmiddelen beheersystemen van CaptureTech kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan het Lenel OnGuard® toegangscontrolesysteem

Lenel certificering en CaptureTech

Start direct!

Bel voor een vrijblijvend advies via 0252-241544. Wij helpen u graag

Producten


keymanagement

The KeyCop

De KeyCop van CaptureTech is een verzegelde ‘intelligente’ sleutelring voor één of meer sleutels. Het doel: het traceren van alle sleutels binnen uw organisatie, het bevorderen van de veiligheid en het reduceren van kosten.

– Uitgerust met de modernste Ultra High Frequency RFID-technologie
– Gelijktijdige uitgifte en inname van meerdere sleutels en/of KeyCops
– Uw keuze: handmatige, semi-automatische of volledig geautomatiseerde registratie
– Tracking en tracing van alle sleutels in uw organisatie
– Grotere veiligheid: beperkte toegang in tijd en ruimte
– Lagere kosten: nooit meer sloten en sleutels vervangen na verlies
– Meer veiligheidsbewustzijn onder personeel, aannemers en leveranciers
– Dezelfde technologie kan worden ingezet ter bescherming van uw bedrijfsmiddelen
– De KeyCop is verkrijgbaar als verzegeling voor high-security omgevingen én als oneindig herbruikbare beugelversie


key storage

The KeyConductor

De KeyConductor, ontwikkeld door CaptureTech, is een oplossing voor het beheer van sleutelopslag. In essentie is het een elektronische sleutelkast. De KeyConductor is verkrijgbaar met barcode scanning of met RFID.

U kiest een configuratie die past op het bedrijfsproces van uw organisatie. De KeyConductor is ontworpen op basis van horizontale ‘blades’. Een blade is een metalen strip met KeyConductor-technologie en omvat 12 posities voor KeyCops. Verschillende groottes kasten met verschillende aantallen blades zijn mogelijk. Het systeem is eenvoudig uit te breiden.


Assetmanagement

The CapLocker

De CapLocker, ontwikkeld door CaptureTech, is een oplossing voor het veilig en beveiligd opslaan en bewaren van bedrijfsmiddelen. Zij kan worden ingezet voor high-risk en/of waardevolle zaken zoals wapens, betaalterminals, laptops, tablets, smartphones enzovoort. Hiernaast kunnen uw medewerkers ook hun persoonlijke eigendommen veilig en beveiligd opslaan en bewaren.

In essentie is de CapLocker een elektronische kast of locker met verschillende compartimenten. Zij is verkrijgbaar met pincode, barcode scanning of Radio Frequency Identification (RFID).


Keymanagement

The KeyCaptor

De KeyCaptor, ontwikkeld door CaptureTech, is een Radio Frequency Identification (RFID) tracking en tracing-oplossing voor de bank- en geldwaardetransportsector. In essentie is het een ‘intelligente’ kast die ‘intelligente’ KeyCops-sleutelringen gebruikt voor 100 procent betrouwbare registratie van sleutels, om diefstal en fraude tegen te gaan.

Het systeem identificeert en weegt KeyCops ter identificatie en registratie en om te garanderen dat er geen fraude of diefstal kan plaatsvinden met betrekking tot één of meer sleutels.

Neem contact op met ons zonder verplichting

Software


Sleutelbeheer software

Voor het managen van de KeyCop levert CaptureTech software in twee versies:

  • De gratis Capturetech Manager
  • De CaptureTech WebManager met extra features en functionaliteiten

CaptureTech Manager

U kunt direct van start met de gratis CaptureTech Manager software en het aantal KeyCops dat u nodig heeft. Met de software kunt u gebruikers registreren, gebruikersgroepen aanmaken, hun autorisaties instellen enzovoort. Vervolgens kunnen sleutels bij uitgifte en inname worden geregistreerd. Het proces wordt nog efficiënter als u een barcodescanner of RFID-reader verbindt met uw pc. Deze gratis applicatie is beschikbaar voor Windows (32 bit of 64 bit).

CaptureTech WebManager

Het ‘next level’ in software voor sleutelbeheer is de CaptureTech WebManager.

Leer meer over software.

Cases