Sleutelbeheer

Sleutels zijn er in elk bedrijf. Zij openen deuren waarachter zich vaak (gevoelige) bedrijfsinformatie of waardevolle goederen bevinden.

Het is dus belangrijk om te weten wie de sleutels meeneemt, op welke datum en tijdstip dit gebeurt en wanneer (en of) de sleutels weer worden ingeleverd. Daarnaast wilt u het proces bewaken wie wel en wie niet gerechtigd zijn om bepaalde sleutels op te halen en mee te nemen. Op deze wijze voorkomt u dat deze in handen vallen van onrechtmatige personen. 

aq_block_4
aq_block_6
Zelfstandige of geïntegreerde oplossingen

CaptureTech biedt oplossingen voor sleutelbeheer, in de vorm van producten en de daarbij behorende software, die op zichzelf staan of die geïntegreerd kunnen worden in uw toegangscontrolesysteem. Zo kunt u naast de gecontroleerde uitgifte van uw sleutels ook nog eens voorkómen dat sleutels bijvoorbeeld (per ongeluk) meegenomen worden naar huis.

Zo zijn uw bedrijfseigendommen goed beschermd. Geen verlies aan tijd en dus geld om sleutels op te sporen of sloten te vervangen. Uw sleutels zwerven niet rond.

Vooral in situaties waarin dagelijks vele tientallen tot honderden sleutels worden uitgegeven en ingenomen, kan het registreren van sleutels een zeer tijdrovend en lastig karwei zijn. Tegelijkertijd is het in veel gevallen helaas ook noodzakelijk, om het risico van verlies en diefstal te beperken.

Bezoek de pagina’s over onze producten: de KeyConductor, de KeyCaptor en de CapLocker.

Voor dit product hebben wij een eigen site ontwikkeld