SignaRF®

Dé oplossing om het logistieke proces binnen uw warehouse verder te optimaliseren is SignaRF®. Onze draadloze oplossingen gebaseerd op barcode zorgen voor minder fouten en tijdwinst. U heeft real-time inzicht in het proces en het functioneren van uw medewerkers.

 

SignaRF logo

CaptureTech, uw Kennispartner

Wij analyseren uw logistieke processen en adviseren u over de software, de inrichting van SignaRF® dashboard en de juiste hardware. Hierbij kunt u denken aan: locatie- en barcodelabels, barcodeprinters, barcode scanners, mobiele computers, heftruckcomputers, access points, switches en controllers.

In onze visie moet een RF-oplossing eenvoudig te implementeren zijn, goed en foutloos werken, het inzicht in uw processen vergroten en verbeteringen faciliteren.

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_8
Dashboard als centrale sturingtool

Binnen SignaRF® speelt het dashboard een centrale rol. Hiermee beschikt u over een krachtige tool waarmee u uw barcode / RF scanoplossing centraal aanstuurt en beheert. U heeft altijd een actueel beeld van de status van uw mobiele devices en draadloze netwerk. U ontvangt melding van eventuele verstoringen; deze zijn op afstand op te lossen. Ook kunt u reparaties aanmelden en de voortgang hiervan volgen. Configuraties en updates kunt u in het vervolg centraal beheren en distribueren.

Zelfstandig of als onderdeel van Holon

SignaRF® kan zelfstandig ingezet worden, waarbij de functionaliteit uit uw WMS of ERP-systeem komt. Daarnaast kunnen we u met SignaRF® alle functionaliteiten bieden om de logistieke processen binnen uw warehouse te optimaliseren. Denkt u hierbij aan inslag, opslag, orderpicken, replenishment, uitslag enzovoort. SignaRF® kan, naast zelfstandig gebruik, ook deel uitmaken van ons Logistic Execution Systeem Holon. Zo behoudt u de flexibiliteit om meerdere track and trace auto ID-technieken te koppelen en aan te sturen.

Turn-key oplevering, training en support

Onze afdeling Professional Services levert alle diensten om de verschillende onderdelen te monteren, installeren, bekabelen en werkend op te leveren. Ook trainen wij uw personeel om het maximale resultaat te behalen. Na de ingebruikname staat onze afdeling Support 24/7 voor u klaar.

 

vraag offerte aanDownload brochure

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van SignaRF? Neem dan snel contact met ons op!