Real-Time Locating System

 

Een Real-Time Locating Systems (afgekort RTLS) verschaft managementinformatie door zichtbaarheid van de cruciale assets van uw supply chain (productieketen) in real-time. Voor bedrijven in de logistiek betekent dit zichtbaarheid en traceability van alle containers, pallets en pakketten van begin tot eind.

RTLS omvat verschillende geautomatiseerde technieken voor draadloze identificatie en track and trace van assets en personeel. Actieve-transpondertags die periodiek een signaal uitzenden over lange afstanden, locatiesensoren die tagsignalen ontvangen en verwerken, en een applicatie die alle data verzamelt en correleert.

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_8

Eenvoudig asset management

Honderden of zelfs duizenden assets beheren is een grote uitdaging voor elke onderneming met een distributiecentrum of een magazijn van enige omvang. Met RTLS zijn assets binnen enkele seconden te vinden. De trackinggegevens bieden kansen om bijvoorbeeld werkprocessen en cyclustijden te optimaliseren. Niet lang meer zoeken naar assets. Minder bewegingen van machines en apparatuur.

Stroomlijn uw logistiek

Medewerkers gebruiken RTLS locatiesensoren om het verzendklaar zijn van zendingen te bevestigen. RTLS kan fors bijdragen aan het automatiseren van inventariscontrole, picklocaties en putlocaties, controle op verzendlocaties en data-invoer, met snellere levering en verbeterde service als gevolg. Ook track and trace van warehousing assets die worden verplaatst op een groot industrieel complex kan worden gerealiseerd. Met als resultaat grotere efficiency van uw opslaglocaties, machines en apparatuur, evenals grotere snelheid in proces en uitvoering.

CaptureTech analyseert eerst onder andere uw werkprocessen en de bestaande infrastructuur om vervolgens met een gedegen advies te komen.

Vraag een analyse aan
Meer weten?

Meer weten over ons Real-time locating system? We vertellen je het graag, vul snel het onderstaande formulier in!