Drie belangrijkste soorten replenishment

(Her)bevoorrading van picklocaties of voorraadmagazijn heet replenishment. CaptureTech’s track and trace ID-technieken passen in de drie belangrijkste soorten replenishment: vraaggestuurde (her)bevoorrading, routine (her)bevoorrading (onder bepaalde drempel), en top-off (her)bevoorrading.

(Her)bevoorrading: technieken

De meeste ondernemingen gebruiken alle drie varianten van replenishment als onderdeel van hun voorraadbeheer, maar wel op verschillende momenten in hun bedrijfsprocessen.

Een voorbeeld: een distributiecentrum van een supermarktketen zal statische en dynamische picklocaties combineren met een forward pick zone en een zone voor ad-hoc vraaggestuurde (her)bevoorrading.

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_8
CaptureTech DC walkthrough

Welke techniek of combinatie hiervan u kiest voor uw (her)bevoorrading is afhankelijk van uw organisatiedoelen, de bestaande infrastructuur aan gebouwen, uw (gewenste) output en de dichtheid van orderpicken. CaptureTech kan u assisteren met de beproefde walkthrough van een distributiecentrum. Dit betekent dat wij uw warehousingprocessen analyseren en op basis hiervan met een gedegen advies komen.

Hiervoor bestuderen wij niet alleen uw replenishment, maar ook andere onderdelen van uw voorraadbeheer, zoals orderpicken, ontvangstregistratie, inslag, opslag en uitslag, en verzendcontrole.

Barcode / RF scanning, RFID

Voor replenishment zijn onder andere CaptureTech-oplossingen toepasbaar die gebruikmaken van barcode / RF scanning of RFID. Wat het beste voor uw werkt, is afhankelijk van uw behoeften, uw producten en uw productenmix.

aq_block_12
Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!