Mobiele computers voor grote Japanse leverancier van printers en multifunctionals

Warehouse, Logistiek & Supply Chain

Japanse leverancier printers en multifunctionals:

“Elke dag weer nog beter uitleveren, mede dankzij CaptureTech”

CaptureTech doet zaken met een grote Japanse leverancier van printers en multifunctionals. De distributiecentra van dit bedrijf leveren per maand 70.000 machines en 650.000 orderregels ten behoeve van supplies en onderdelen uit in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Selectie nieuwe mobiele computer

De Europese supply chain organisatie heeft zijn centrale distributiecentra in Nederland en is al jarenlang klant bij CaptureTech. In de distributiecentra worden zo’n 300 mobiele computers (‘scanners’) ingezet om alle producten te scannen tijdens de verschillende fasen van het logistieke proces.

Recent besloot de onderneming om een deel van haar mobiele computers te vervangen. CaptureTech is toen gevraagd om het selectietraject te begeleiden. Vanuit een longlist is toegewerkt naar een shortlist waarbij verschillende merken zijn getest. Uiteindelijk is de keus gevallen op de Datalogic Skorpio, waarvan er 150 stuks zijn ingekocht. Deze klant heeft met CaptureTech ook een contract afgesloten voor onderhoud en reparatie.

Flexibiliteit en maatwerk

Een van de contactpersonen bij de Japanse opdrachtgever vertelt: “Wij stellen hoge eisen aan onszelf en dan moeten onze leveranciers hierin mee kunnen gaan. CaptureTech is zo’n partner die daar al jarenlang in slaagt. De geleverde scanners zijn waar nodig aangepast aan onze specifieke wensen, zodat zij exact matchen met ons WMS. Het is dus maatwerk.

De nieuwe scanners passen gezien het handzame formaat van de producten en de behoefte aan snelheid uitstekend bij ons proces.

Elke keer wanneer ik in ons warehouse kom, voel ik trots. Trots op de snelle levering van onze producten, zonder fouten. Elke dag doen we het een stukje beter en CaptureTech is daarbij duidelijk een van onze partners. Wij ervaren dat we serieus worden genomen en worden begrepen. We zijn samen succesvol”.