Key en asset management voor politie, justitie en defensie

Bij politie, justitie en defensie wil elk dienstonderdeel een performance van hoge kwaliteit bieden. Tegelijkertijd is er het continu streven naar meer kostenefficiëntie en bedrijfsmatigheid.

CaptureTech’s UHF RFID-oplossingen voorzien in grotere zichtbaarheid en maken vele werkprocessen sneller, betrouwbaarder en veiliger.

Gebruik van RFID door politie, justitie en defensie

Elke politie-, justitie- of defensieorganisatie heeft een dringende behoefte aan accurate inventarisatie en rapportage, de capaciteit om processen zichtbaar te maken, en accurate identificatie van personeel en middelen. Met bedrijfsprocessen die zich vaak gelijktijdig afspelen op vele locaties (en wereldwijd voor defensie) wordt de overheid enorm uitgedaagd om efficiënt en accuraat te werken.

Middelenbeheer

Bij politie, justitie en defensie is een grote hoeveelheid waardevolle apparatuur in omloop. Die moet worden getracked, gelokaliseerd en worden onderhouden om efficiënt gebruik en verliespreventie te garanderen. Van  veilige en beveiligde uitgifte en inname van vuurwapens tot het automatisch tellen van afgevuurde granaten.

Toegangscontrole

De eigen veiligheid is voor politie, justitie en defensie een steeds belangrijker prioriteit. Het goed beveiligen van zones in gebouwen is essentieel voor het beschermen van middelen. Naast bescherming tegen onbevoegden, is het ook belangrijk om verschil te kunnen maken in de toegang voor personeel.

De (RFID-)oplossingen van CaptureTech zorgen ervoor dat u in real time de status van sleutels en middelen kunt monitoren. Met KeyCop, KeyConductor en CapLocker heeft CaptureTech met succes diverse oplossingen geïmplementeerd bij politie, justitie en defensie.

Neem contact met ons op zonder verplichting

Additional information?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor politie, justitie en defensie? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.