Performance Manager®

Met de Performance Manager® van ons Logistic Execution Systeem Holon kunnen alle stromen in bijvoorbeeld het proces van orderpicken met behulp van timers en tellers in kaart worden gebracht. Holon biedt standaardrapportages op basis van een SQL-database. Ook is het mogelijk uw eigen rapportagetool en/of warehouse management systeem (WMS) of ERP-systeem aan te koppelen, voor een zo compleet mogelijk beeld. Tevens kunnen wij desgewenst andere specifieke rapportages ontwikkelen en toevoegen.

Bestudeer de prestaties van uw hele distributiecentrum of magazijn, per zone of per individuele orderpicker. Op die manier verkrijgt u harde data voor nadere besluitvorming over de werkprocessen in uw voorraadbeheer.

De Performance Manager® leent zich echter ook voor andere processen binnen uw warehouse. Deze tool verzamelt, monitort en presenteert alle voor uw werkprocessen relevante data. U bent vervolgens in staat deze data op de gewenste wijze visueel te presenteren. Dit verhoogt uw procesinzicht en helpt u bij het optimaliseren. Dankzij de Performance Manager® verkrijgt u diepgaand inzicht in proces- en systeemprestaties en kunt u blijvend sturen op verbetering.

aq_block_7

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_11
aq_block_12
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Performance Manager? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!