Key en asset management voor overheid en gemeenten

De overheid omvat bestuurslagen en organisaties op het nationale, provinciale en lokale niveau.
Elk ministerie, provincie of gemeente biedt dienstverlening van hoge kwaliteit en moet continu streven naar meer kostenefficiëntie en bedrijfsmatigheid.

CaptureTech’s UHF RFID-oplossingen voorzien in grotere zichtbaarheid en brengen automatisering van vele werkprocessen.

Gebruik van UHF RFID door overheden

Elke overheidsinstantie heeft een dringende behoefte aan accurate inventarisatie en rapportage, de capaciteit om processen zichtbaar te maken, en accurate identificatie van personeel en middelen.

Met bedrijfsprocessen die zich vaak gelijktijdig afspelen op vele locaties wordt de overheid enorm uitgedaagd om efficiënt en accuraat te werken.

De KeyCop-, KeyConductor- en CapLocker-technologie helpt om deze uitdaging te beantwoorden. Welke medewerker heeft welke laptop of tablet, wie heeft welke sleutel en wanneer komt die terug? Hoe maakt je een reservering voor een auto en hoe gaat de uitgifte hiervan in zijn werk? CaptureTech levert en implementeert ook oplossingen voor ‘smart’ lockers voor medewerkers. We zijn in het bijzonder succesvol met oplossingen voor tracking en tracing wie wat uit welke locker nam of retourneerde en wanneer.

Middelenbeheer

Bij overheid en gemeenten is een grote hoeveelheid waardevolle apparatuur in omloop. Die moet worden getracked, gelokaliseerd en onderhouden om efficiënt gebruik en verliespreventie te garanderen.

Inventarisbeheer

Bij overheid en gemeenten is continue een groot scala aan inventaris in gebruik. ID-kaarten, sleutels en andere middelen moeten efficiënt worden gemanaged. De mogelijkheid om deze items snel te lokaliseren, met real-time zichtbaarheid, of het automatiseren van de verificatie bij uitgifte en inname zijn belangrijk.

Toegangscontrole

Veiligheid is voor overheid en gemeenten een steeds belangrijker prioriteit. Het goed beveiligen van zones in gebouwen is essentieel voor het beschermen van middelen. Naast bescherming tegen onbevoegden, is het ook belangrijk om verschil te kunnen maken in de toegang voor personeel.

Neem contact met ons op zonder verplichting

Meer weten?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor overheid en gemeenten? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.