Wij helpen u graag met een goed advies

Nauwkeurige en juiste ontvangstregistratie

Een efficiënt proces van voorraadbeheer staat of valt met een nauwkeurige en juiste ontvangstregistratie. Of het nu gaat om het controleren, registreren en ook opslaan van uw goederen - ook wel inslag genoemd -, uw voorraadbeheer moet professioneel zijn georganiseerd. En dit start met de registratie van goederen bij ontvangst, immers het begin van tracering en traceerbaarheid van goederen op uw werkvloer.

Voorraadbeheer

Het is voor een bedrijf noodzakelijk om te controleren of de registratie van de inkomende voorraad overeenstemt met de werkelijkheid. Als bij de inslag, opslag en uitslag van goederen fouten worden gemaakt, kunnen er verschillen ontstaan tussen de in eerste aanleg geregistreerde voorraad en de werkelijke voorraad. Wanneer dit niet wordt opgemerkt, kan dit leiden tot te hoge of te lage voorraden. Dit kan de servicegraad negatief beïnvloeden. Op basis van de voorraadgegevens worden analyses uitgevoerd om de oorzaken van eventuele afwijkingen te achter­halen.

aq_block_8
Ontvangstregistratie die voor ú werkt

Processen van ontvangstregistratie als onderdeel van voorraadbeheer kunnen bij elke opdrachtgever weer anders zijn ingericht, afhankelijk van onder andere de juiste informatie (barcodes of RFID tags die wel of niet aanwezig zijn) en de hoeveelheid leveringen. U werkt in uw magazijn of distributiecentrum met verschillende pick- en bulklocaties. Op basis van uw logistieke infrastructuur, aanwezige hard- en software en processen van voorraadbeheer ontwerpt CaptureTech de juiste oplossing voor ontvangstregistratie, uit een ruim aanbod van producten en diensten die zich hebben bewezen.

Barcode / RF scanning, RFID

De toegevoegde waarde van barcode / RF scanning en RFID voor ontvangstregistratie van goederen staat inmiddels onomstotelijk vast. Met deze technieken kan de efficiëntie binnen uw onderneming sterk worden verbeterd, en met een snelle terugverdientijd. CaptureTech heeft ruime ervaring met de implementatie van omvangrijke en complexe scanningprojecten bij een keur van grote klanten.

Wij staan voor een aanpak met hoge kwaliteit.

aq_block_12
Meer weten?

Benieuwd naar meer informatie over een nauwkeurige en snelle ontvangstenregistratie? Neem dan nu contact met ons op!