Key en asset management voor het onderwijs

In het onderwijs is het beheer van bedrijfsmiddelen (asset management) een enorme uitdaging. Natuurlijk moeten de waardevolle zaken van uw onderwijsinstelling worden beschermd. Maar hetzelfde geldt voor de onderwijsmiddelen en persoonlijke eigendommen die leerlingen en studenten elke dag meenemen naar school.

CaptureTech implementeert UHF RFID-oplossingen om de status van uw middelen en sleutels in real time te monitoren. Welke medewerker heeft welke laptop of tablet, wie heeft welke sleutel en wanneer komt die terug? De systemen van CaptureTech helpen u aan antwoorden op deze en andere vragen.

Wij leveren en implementeren bewezen oplossingen voor ‘smart’ studentenlockers. We zijn vooral succesvol met oplossingen voor tracking en tracing wie wat uit welke locker nam of retourneerde en wanneer.

Met de KeyCop, KeyConductor en CapLocker biedt CaptureTech een breed scala aan systemen en producten voor het onderwijs.

Neem contact met ons op zonder verplichting

Meer weten?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor het onderwijs? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.