Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) is gericht op het implementeren, beheren, monitoren en beveiligen van uw mobiele devices vanuit één simpele omgeving. Alle mobile devices staan in verbinding met een MDM-server, waardoor het mogelijk is om op een eenvoudige manier toezicht te (laten) houden op de werking van deze devices en om van afstand support te verlenen. De voordelen van MDM zijn:

- Geen IT-er meer nodig;
- Kost weinig tot geen tijd om te configureren;
- Alle scanners zijn voorzien van dezelfde configuratie;
- Direct inzichtelijk welke scanners er online en in gebruik zijn.

aq_block_4

Start direct!

Bel voor een vrijblijvend advies via 0252-241544. Wij helpen u graag

aq_block_8

SotiMobiControl

Op afstand kunnen wij u helpen met updates en implementatie van nieuwe software. Hiervoor maken wij gebruik van SotiMobiControl. SOTI is marktleider in innovatie van zakelijke mobiliteit en het slimmer, sneller en betrouwbaarder maken hiervan. CaptureTech is trusted partner van SOTI.

Software installatie

De software applicatie wordt op afstand geïnstalleerd en in een Centralized Model gegoten. Bij een Centralized Model draaien alle services op één enkele server.

Na een succesvolle installatie komen wij bij u op locatie om het geheel verder in te richten. Per apparaat worden specifieke softwarepakketten aangemaakt. Wanneer het apparaat zijn MobiControl server weet te vinden, laadt het zijn overige benodigde software pakketten automatisch in en maakt het verbinding met uw Warehouse Management Systeem.

Draait u liever SotiMobiControl in de cloud dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

 

aq_block_12
aq_block_14
Oplossing, onderhoud en service

Na de implementatie van de oplossing staan wij graag klaar om u te helpen bij onderhoud en service. Wij leveren een totaal oplossing waarbij, indien gewenst, een reparatiecontract en 24/7-service is inbegrepen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en nemen we alle zorgen en risico’s uit handen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe het orderpicken nog efficiënter kan? Neem dan nu contact met ons op!