Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Mobiele computers en scanners

CaptureTech levert totaal- of deeloplossingen naar uw wens op de terreinen barcode / RF scanning, barcode printing en mobile computing. Wij werken hiervoor samen met A-merken als Datalogic, Honeywell en Zebra.

Gekoppeld aan uw warehouse management systeem (WMS) of ons Holon Logistic Execution Systeem werken de geleverde mobiele computers of terminals uitgerust met barcode scanners en draadloze communicatietechnologie goed samen en leveren essentiële data op basis waarvan u uw logistieke proces verder kunt optimaliseren. Met behulp van track and trace kunnen goederen binnen uw distributiecentrum of magazijn altijd en overal worden gevolgd.

Mobiele computers, draagbare dataterminals en handheld computers zijn de perfecte multi-inzetbare tool voor uw behoefte aan mobiliteit en vastlegging van gegevens. Er zijn apparaten voor elke toepassing en omgeving, met opties voor batch en real-time wireless dataoverdracht. Naast de mobiele handheld computers en scanners zijn er natuurlijk ook heftruck computers.

Uw apparaten zijn beschikbaar met Windows Embedded, Windows Mobile, Windows CE of Android operating systems voor naadloze integratie met uw bovenliggend systeem. Mobiele computers en barcode scanners zijn er onder andere in draagbare, pistoolgreep- of smartphone uitvoering.

aq_block_6
aq_block_9
aq_block_11

Draadloze barcode scanner

Draadloze barcode scanners gebruiken RF of Bluetooth om gescande informatie te zenden naar een basisstation, dat gelinkt is aan uw bovenliggend systeem of ons Holon Logistic Execution Systeem. Draadloos is het veilige alternatief voor beschadigde kabels. Barcode scanners met hun eigen operating system zijn mobiele computers.

CaptureTech assisteert u graag bij het selecteren, implementeren en beheren van mobiele computers en barcode scanners, voor gebruik binnen en buiten uw bedrijf. Wij brengen uw wensen in kaart om vervolgens op basis hiervan met een gedegen advies te komen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze innovatieve mobiele computers en scanners? Neem dan snel contact met ons op!