Kennispartner voor ‘the next level of traceability’

In deze tijd van internet en mobiele communicatie hebben we een schat aan informatie direct tot onze beschikking, op elk gewenst moment. We weten wat er gebeurt en waar. We weten waar anderen zijn en wat ze doen. We kunnen direct antwoord krijgen op onze vragen. We zijn al bijna niet anders meer gewend. Alleen in werksituaties hebben we veelal nog niet de middelen waarmee we direct beschikken over informatie die werk- en bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en beter maakt. 

De oprichters en medewerkers van CaptureTech zijn gedreven om juist dit voor uw organisatie te bereiken. We hebben er ook de visie voor. Onze hoog opgeleide technici, software-ontwikkelaars en accountmanagers ontwikkelen, in nauwe samenwerking met onze klanten, unieke producten en geavanceerde systemen op basis van automatische identificatie. Systemen die gebaseerd zijn op technologieën als Barcode, Spraakherkenning, Vision, RFID of Bluetooth en die volledig gericht zijn op het efficiënter, veiliger en betrouwbaarder maken van uw bedrijfs processen.   

Wij streven ernaar u de meest vernuftige, gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen en producten te bieden. Daarvoor gaan we ver in het toepassen van technologie. En zorgen we dat we steeds een stap voor blijven in product- en systeemontwikkeling. 

Met andere woorden: CaptureTech's creatieve, betrokken en betrouwbare medewerkers helpen u aan de beste en meest  innovatieve producten, systemen en werkmethoden: It is all about "next level traceability".

Meer weten?

Meer weten over onze missie? We vertellen je er graag over, neem vrijblijvend contact met ons op!