Barcode labelprinters

Voor barcodelabel- en RFID-tagprinters werkt CaptureTech samen met Datamax en Zebra. Beide partners bieden een groot scala aan mogelijkheden om het printen van uw barcodelabels en RFID-tags te optimaliseren.

Van klein naar groot

Er zijn label- en RFID-tagprinters op maat van uw onderneming: van een relatief kleiner magazijn tot een omvangrijk distributiecentrum. Voor klanten die minder dan 400 labels of tags per dag printen tot 24/7 printoplossingen.

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Datamax

Datamax-O'Neil labelprinters voor barcodes of RFID-tags zijn slim en worden steeds slimmer: auto ID printen at the next level! Een NETira printoplossing biedt eenvoudige setup van software, navigatie en aanpassing, met de optie van bedienen of instellen op afstand (wereldwijd) vanaf één locatie, met minder inzet van personeel.

De NETira softwaresuite omvat hiernaast ook emulatie-software, drivers voor snelle setup, software om barcodelabels of RFID-tags te ontwerpen en MCL – een suite van applicaties die uw printomgeving daadwerkelijk intelligent maakt.

Zebra

Zebra barcodelabel- en RFID-tagprinters zijn onverwoestbaar, of in hun woorden ‘built to last’. Bedoeld voor de meest uitdagende werkprocessen, waarin stevigheid, snelheid en kwaliteit alle drie even hard mee tellen. Deze printers kennen een groot scala aan opties voor connectiviteit, en passen in elke bestaand werkomgeving. Met RFID-capaciteit en Link-OS.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden voor het printen van uw barcodelabels? Neem dan nu contact met ons op!