CaptureTech’s KeyCop: wat is het?

De KeyCop van CaptureTech is een verzegelde ‘intelligente’ sleutelring voor één of meer sleutels. Het doel: het traceren van alle sleutels binnen uw organisatie, het bevorderen van de veiligheid en het reduceren van kosten.

Leer meer over KeyCop

Voordelen van de KeyCop

 • Uitgerust met de modernste Ultra High Frequency RFID-technologie
 • Gelijktijdige uitgifte en inname van meerdere sleutels en/of KeyCops
 • Uw keuze: handmatige, semi-automatische of volledig geautomatiseerde registratie
 • Tracking en tracing van alle sleutels in uw organisatie
 • Grotere veiligheid: beperkte toegang in tijd en ruimte
 • Lagere kosten: nooit meer sloten en sleutels vervangen na verlies
 • Meer veiligheidsbewustzijn onder personeel, aannemers en leveranciers
 • Dezelfde technologie kan worden ingezet ter bescherming van uw bedrijfsmiddelen
 • De KeyCop is verkrijgbaar als verzegeling voor high-security omgevingen én als oneindig herbruikbare beugelversie
Grotere veiligheid

Beperkte toegang tot uw sleutels vergroot de veiligheid. Dankzij de KeyCop wordt alleen toegang gegeven aan die mensen die echt een bepaalde sleutel nodig hebben om op een bepaalde tijd in een bepaalde ruimte van uw gebouw te zijn.

Gelijktijdige uitgifte en inname

Met UHF Radio Frequency Identification (RFID) is het mogelijk om meerdere KeyCops ineens te scannen. Het enige dat u hoeft te doen, is de te scannen KeyCops op de scanplaat (RFID-reader) leggen. De scan neemt maar één seconde in beslag. Snel, veilig en compleet.

Tracking en tracing van alle sleutels

Een real-time overzicht van de sleutels binnen uw organisatie zorgt voor gemak en rust. Met de KeyCop-technologie weet u altijd waar welke sleutel is, door wie en waarom die wordt gebruikt, en op welk tijdstip. U bespaart kostbare tijd.

Neem contact met ons op zonder verplichting

Background Image

Hoe werkt het?

De KeyCop werkt met verschillende technologieën

Het identificatienummer van de KeyCop is met een laser als barcode én leesbaar nummer op de KeyCop gegraveerd. Een mens kan dit nummer lezen tijdens de handmatige uitgifte en inname van sleutels. Het gebruik van barcodescanners verhoogt de snelheid al aanzienlijk. Het identificatienummer is ook opgeslagen op de  interne RFID-tag van de KeyCop. Hierdoor kan een KeyCop worden geïdentificeerd met verschillende methoden: het nummer aflezen, de barcode  scannen of het nummer elektronisch ‘lezen’ met een RFID-reader.

UHF RFID en KeyCop: snelle en efficiënte inventarisatie

State-of-the art UHF RFID-technologie brengt onmiddellijke identificatie bij het uitgeven of innemen van sleutels. UHF is de nieuwste wereldwijde standaard in RFID. Het systeem van CaptureTech is het eerste en enige keymanagementsysteem met geïntegreerde UHF-technologie.

High-security of oneindig herbruikbaar

Voor high-security omgevingen, zoals geldwaardetransport, is de KeyCop beschikbaar als single-use verzegeling. Dit betekent dat de sleutels slechts eenmalig aan de KeyCop kunnen worden bevestigd. De sleutels kunnen niet worden veranderd zonder het doorknippen van de staalkabel, die vervolgens onbruikbaar wordt.

Sleutelbeheer software

Voor het managen van de KeyCop levert CaptureTech software in twee versies:

 • De gratis CaptureTech Manager
 • De CaptureTech WebManager met extra features en functionaliteiten

CaptureTech Manager

U kunt direct van start met de gratis CaptureTech Manager software en het aantal KeyCops dat u nodig heeft. Met de software kunt u gebruikers registreren, gebruikersgroepen aanmaken, hun autorisaties instellen enzovoort. Vervolgens kunnen sleutels bij uitgifte en inname worden geregistreerd. Het proces wordt nog efficiënter als u een barcodescanner of RFID-reader verbindt met uw pc. Deze gratis applicatie is beschikbaar voor Windows (32 bit of 64 bit).

CaptureTech WebManager

Het ‘next level’ in software voor sleutelbeheer is de CaptureTech WebManager.

In deze web-based applicatie worden alle data opgeslagen in een centrale MySQL database. CaptureTech WebManager faciliteert meerdere gebruikers met verschillende rollen en autorisaties. Een volledige audit trail wordt bijgehouden van alle veranderingen aan de database die gebruikers maken, bijvoorbeeld wanneer masterdata worden veranderd. Het enige dat u nodig heeft voor toegang tot de CaptureTech WebManager is een internetbrowser.

Cases

Meer weten?

Wil je meer informatie over de KeyCop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.