Wij helpen u graag met een goed advies

Flexibele en betaalbare elektronische sleutelkast

Bewaart u de sleutels liever in een elektronische sleutelkast, waarbij de inventarisatie volledig automatisch gebeurt, dan heeft CaptureTech voor u een flexibele, schaalbare en betaalbare oplossing ontwikkeld: de KeyConductor.

 

Sleutelbeheer was nog nooit zo gemakkelijk

Met de gebruiksvriendelijke wizard maakt u heel eenvoudige stamgegevens aan op uw pc, zoals gebruikers, gebruikersgroepen, KeyCops en autorisaties. Zodra u klaar bent, wordt de configuratie opgeslagen op een USB-stick die u in de KeyConductor steekt. Uw sleutelbeheersysteem is klaar voor gebruik!

aq_block_6
aq_block_8
Sleutels ophalen en terugbrengen

Als iemand de sleutels ophaalt, meldt hij zich bij het systeem aan via het geïntegreerde toetsenbord en display en kiest de gewenste sleutel(s). Is de gebruiker geautoriseerd, dan licht de sleutel op en wordt deze ontgrendeld.

Bij het terugbrengen van de sleutel(s) scant de gebruiker de barcode op de KeyCop met de geïntegreerde barcodescanner. De plek licht op waar de sleutel moet worden geplaatst. Na plaatsing wordt de KeyCop onmiddellijk weer vergrendeld, zodat deze niet meer verwijderd kan worden of op een andere plek kan worden teruggehangen.

Registratie altijd compleet en up-to-date

De KeyConductor houdt een volledig spoor bij van opgehaalde en ingeleverde sleutels. U kunt deze zogenoemde audit trail op elk gewenst moment oproepen of downloaden naar een USB-stick. De KeyConductor wordt standaard geleverd met elektronisch vergrendelde deur.

Ook in netwerkversie

Vanzelfsprekend is de KeyConductor ook in een netwerkversie beschikbaar. Hiermee kunt u, ook op afstand, de configuratie via het netwerk naar de KeyConductor sturen. Uiteraard zijn de rapportage en de audit trail vanaf de KeyConductor naar uw pc te downloaden. Het systeem is uit te breiden met swipecard- of proximity-readers, waardoor gebruikers via hun personeelspas kunnen worden aangemeld.

Voor meer informatie over onze innovatieve oplossingen voor sleutelbeheer:
zie www.sleutelbeheer.capturetech.com.

aq_block_12

Voor dit product hebben wij een eigen site ontwikkeld