CaptureTech’s KeyCaptor: wat is het?

De KeyCaptor, ontwikkeld door CaptureTech, is een Radio Frequency Identification (RFID) tracking en tracing-oplossing voor de bank- en geldwaardetransportsector. In essentie is het een ‘intelligente’ kast die ‘intelligente’ KeyCops-sleutelringen gebruikt voor 100 procent betrouwbare registratie van sleutels, om diefstal en fraude tegen te gaan.

Het systeem identificeert en weegt KeyCops ter identificatie en registratie en om te garanderen dat er geen fraude of diefstal kan plaatsvinden met betrekking tot één of meer sleutels.

Leer meer over KeyCaptor

Voordelen van de KeyCaptor


  • Ondersteunt verzegelde kabel- en herbruikbare beugelversies van de KeyCop
  • Uitgerust met de nieuwste Ultra High Frequency RFID-technologie
  • Gelijktijdige uitgifte en inname van meerdere sleutelbossen
  • Supersnelle identificatie en registratie
  • Wegen van elke individuele sleutelbos
  • Real-time overzicht door tracking en tracing

Neem contact met ons op zonder verplichting.

Gelijktijdige uitgifte en inname

Ultra-High Frequency (UHF) RFID zorgt ervoor dat het KeyCaptor-systeem in één keer een groot aantal sleutels kan ‘lezen’.

Supersnelle identificatie en registratie

RFID lezen is supersnel, betrouwbaar en veilig. Identificatie en registratie van uitgegeven of ingenomen sleutels is secondewerk.

Real-time overzicht door track en trace

Een real-time overzicht van uw sleutels brengt veiligheid, gemak en gemoedsrust. Met de KeyCaptor-technologie weet u steeds op elk moment waar welke sleutels zijn, door wie die worden gebruikt, waarom en op welk tijdstip. 100 procent veiligheid en u bespaart kostbare tijd en geld.

Background Image

De KeyCaptor, hoe werkt die?

KeyCaptor is RFID-gebaseerd

Het identificatienummer van de KeyCop is met een laser als barcode én als leesbaar nummer op de KeyCop gegraveerd. Het identificatienummer is ook opgeslagen op de  interne RFID-tag van de KeyCop. De KeyCaptor is specifiek ontworpen voor Ultra-High Frequency (UHF) RFID-technologie.

Snel, betrouwbaar en veilig

De KeyCaptor beantwoordt drie vragen:

  1. Hoe weet ik dat de juiste KeyCops zijn uitgegeven?
  2. Hoe weet ik dat de juiste KeyCops weer zijn ingenomen?
  3. Hoe weet ik bij inname dat er geen (delen van) sleutels ontbreken?

Kleurcodering vergroot toepassingsgemak

De KeyCop is beschikbaar in een groot aantal kleuren, wat herkenning vergemakkelijkt. Het is ook mogelijk om een bedrijfslogo en/of tekst te laten graveren. Eenvoudige manieren om het gebruiksgemak en de traceerbaarheid van de KeyCop te vergroten.

KeyCaptor software


Bijzondere software voor bijzonder transport

De KeyCaptor is speciaal ontwikkeld voor de uitgifte en inname van sleutels in geldwaardetransportoperaties, die noodzakelijk is om locaties op een route te bedienen.

De gecentraliseerde software is ontworpen voor gebruik met KeyCaptors en/of KeyConductors; onderdelen van het systeem die op verschillende geografische locaties zijn opgesteld, maken gebruik van één centrale database. Alle masterdata worden opgeslagen in de beheersapplicatie, zoals gebruikers, KeyCops, locaties en routes. De klantapplicatie wordt gebruikt door de supervisor die de sleutels uitgeeft en inneemt. Als een KeyConductor wordt gebruikt, wordt de klantapplicatie bediend via een geïntegreerde touch panel-pc.

Ondersteuning van inventarisatie


Ook wanneer sleutels worden bewaard in conventionele, niet-elektronische sleutelkasten kan de KeyCaptor-software een snelle en efficiënte inventarisatie ondersteunen, als een mobiele computer met geïntegreerde UHF RFID reader wordt gebruikt.


Cases

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de Keycaptor? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.