Wij benaderen sleutelbeheer anders

Sleutelbeheer gaat wat ons betreft niet om elektronische sleutelkasten. Het gaat om het zo efficiënt, veilig en betrouwbaar mogelijk beheren van uw sleutels. En dat op een manier die financieel haalbaar is voor uw specifieke businesscase.

Onze benadering is daarom anders. Eerst kijken wij naar de kern van het systeem: de verzegelde, intelligente sleutelhanger, ook wel KeyCop genaamd. Wij analyseren vervolgens uw specifieke proces en ontwikkelen daar een oplossing voor.

Dit kan eenvoudige plug and play registratiesoftware en een barcodescanner zijn, een volledig automatisch opbergsysteem voor duizenden sleutels, en alles daartussenin.

Branchespecifiek systeem

CaptureTech heeft een unieke en modulaire softwaretoepassing ontwikkeld die met speciale modules kan worden uitgebreid om aan al uw branchespecifieke behoeften te voldoen. Met andere woorden: dit is geen ‘one size fits all’-toepassing die altijd wel bepaalde functies

mist die juist uw bedrijf specifiek nodig heeft. Het is een toepassing die u complete functionaliteit biedt. 

De KeyCaptor maakt het mogelijk om individuele sleutels of sleutelbossen te traceren. Elke sleutel of sleutelbos wordt aan de verzegelde sleutelring, de KeyCop, gehangen. Deze is voorzien van een RFID-tag met uniek nummer. Bij de uitgifte en inname identificeert de KeyCaptor in één keer of de juiste sleutel of sleutelbos wordt uitgegeven of ingenomen!

Registratie is zo heel gemakkelijk en efficiënt. Doordat ook een weging van de sleutels plaatsvindt, is snel zichtbaar of de sleutelbossen ook zonder modificatie worden ingeleverd. Denk aan afgebroken sleutels.

aq_block_6
KeyCop overal toepasbaar

Onze oplossing voor sleutelbeheer kan in elke omgeving waar sleutels ‘key’ zijn, gebruikt worden. Voorbeelden van bedrijfstakken en branches zijn onder andere: facilitair beheer in het algemeen (bedrijfsverzamelgebouwen, hotels), voertuigenbeheer, intern transport (zoals heftrucks), petrochemie, industrie, musea, overheid (scholen, universiteiten, politie, justitie, gevangenissen et cetera), beveiliging (geldwaardetransporteurs en beveiligingsbedrijven), zorg (thuiszorg, ziekenhuizen, zorginstellingen) en casino’s.

Voor meer informatie over onze innovatieve oplossingen voor sleutelbeheer:
zie www.sleutelbeheer.capturetech.com.

Voor dit product hebben wij een eigen site ontwikkeld