CaptureTech kennissessies

In de snel veranderde markt van Mobiele Devices is het essentieel om er een goede strategie voor het OS (Operating Systeem) op na te houden. Windows CE en Windows Mobile worden binnen afzienbare tijd niet meer door Microsoft ondersteund. Hoe gaat uw bedrijf hier mee om? We praten u in deze sessie bij over de mogelijkheden van Android binnen een professionele (warehouse) omgeving. Waar moet u op letten? Hoe zit het met uw bestaande software? Hoe gaat u om met beveiliging, beheer en updates? Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens deze eerste kennissessie.

Wifi is uitgegroeid tot een onmisbare technologie voor alle sectoren. We zien het aantal Wifi Devices gestaag groeien en de eisen aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het Wifi netwerk toenemen. Is uw Wifi netwerk hier klaar voor? Hoe zorgt u ervoor dat uw Wifi netwerk veilig, betrouwbaar en schaalbaar wordt? Op welke manier krijgt u inzicht in de prestaties van uw netwerk en kunt u (laten) ingrijpen als het nodig is? Al deze zaken en de nieuwste ontwikkelingen en trends komen aan bod in deze kennissessie.

Met Voice Picking – spraakgestuurd orderverzamelen zijn uw medewerkers productiever en maken ze minder fouten. Ze hebben hun handen en ogen vrij, waardoor het werk naast efficiënter ook ergonomischer wordt. In deze ontbijtsessie gaan we in op de ROI (Return On Investment) van Voice. Naast de kosten is een goed inzicht krijgen in de opbrengsten van groot belang om een goede businesscase te kunnen maken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we u zien hoe u eenvoudig zelf de terugverdientijd van Voice kunt berekenen.

Tijdens deze kennistsessie gaan we dieper in op Mobile Device Management (MDM). MDM is gericht op het implementeren, beheren, monitoren en beveiligen van uw mobiele devices vanuit één simpele omgeving. Alle toestellen staan in verbinding met een MDM server, waardoor het mogelijk is om op een eenvoudige manier toezicht te (laten) houden op de werking van deze apparatuur en om van afstand support te verlenen. Tijdens deze sessie maakt u kennis met de verschillende mogelijkheden van MDM zodat u een goede afweging kunt maken van het belang van MDM software voor uw organisatie.