IntelleSeal

Voorkom fraude met en diefstal van uw goederen tijdens transport, met de IntelleSeal T1. Wilt u hiernaast ook een compleet overzicht van data en tijden waarop de elektronische verzegeling is geopend en weer gesloten, kies dan voor de IntelleSeal T2.

Voor meer informatie over onze innovatieve oplossingen voor verzegelingen.

IntelleSeal T1

Als u uw goederen tijdens transporten wilt beschermen tegen fraude én verlies heeft CaptureTech de oplossing voor u: de elektronische verzegeling IntelleSeal T1. Die is speciaal ontworpen met rvs-behuizing voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals op de achterkant van een truck. De verzegeling detecteert eenvoudig of laaddeuren, trolleys of containers geopend zijn. U kunt de Intelleseal T1 nu 14 dagen op proef kopen. Voldoet dit pakket niet, dan retourneert u het en ontvangt uw geld terug.

Automatische controle

Zodra gesloten, genereert de elektronische verzegeling met geavanceerd LED-display automatisch een uniek nummer voor de vrachtdocumentatie. Als de display bij aankomst hetzelfde nummer toont, is het zeker dat de verzegeling niet open is geweest tijdens de reis. Bij meerdere stops onderweg wordt steeds een nieuw uniek nummer gegenereerd.

IntelleSeal T2

Ook de IntelleSeal T2 met rvs-behuizing is speciaal ontworpen voor hetzelfde gebruik in extreme omstandigheden, zoals op de achterkant van een truck. De verzegeling detecteert eenvoudig of en wanneer laaddeuren, trolleys of containers geopend zijn.

Automatische controle
De IntelleSeal T2 is een elektronische verzegeling met RFID-technologie en geavanceerde functionaliteit. Zodra de IntelleSeal T2 is gesloten, genereert deze automatisch een uniek nummer voor de vrachtdocumentatie. Als bij aankomst de display hetzelfde nummer toont, is het zeker dat de laaddeur, trolley of container niet is geopend. Bij meerdere stops onderweg wordt steeds een nieuw uniek nummer gegenereerd.

Verder slaat de IntelleSeal T2 de data en tijden van alle openingen en sluitingen op, tot 1000 events terug. U kunt deze informatie downloaden met een RFID-reader.

aq_block_10
aq_block_11
Meer weten?

Wilt u meer informatie over de IntelleSeal? Neem dan nu contact met ons op!