Industrie en Productie

Voor het optimaliseren van werkprocessen in productieomgevingen is track and trace met behulp van automatische identificatie (auto ID) inmiddels onmisbaar geworden. CaptureTech implementeert auto ID-systemen voor industrie en productie. 

Optimaliseer uw productieproces met auto-ID

Of het nu gaat om ‘line clearance’–systemen in de voedingsmiddelenindustrie, een RFID locatie systeem van productieonderdelen in opslag, het aanleggen en beheren van een WiFi netwerk in een productieruimte of het installeren van vaste scanners langs een productielijn; CaptureTech heeft de oplossing die bijdraagt aan uw doelstellingen.

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Voorbeeld uit de industrie

In de industrie gaat het vaak om het traceren van componenten en producten of goederen in het algemeen. Hieronder een voorbeeld van een vrij recent systeem.

Samen met onze klant hebben wij een systeem geïmplementeerd voor track and trace in de industriële productie. Het systeem is gebaseerd op RFID-techniek (Radio Frequency Identification) en geschikt voor brede toepassing bij montagestraten voor kleine apparatuur als wel bij geavanceerde applicaties in de productie-automatisering. Eigenschappen zijn de snelle en veilige dataoverdracht.

Meer weten?

Wilt u weten welke oplossingen CaptureTech biedt voor industriële en productieomgevingen? Neem contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies.

 

vraag advies aan

Meer weten?

Bent u benieuwd naar hoe u uw  productieproces met auto-ID geoptimaliseerd kan worden? Neem dan nu contact met ons op zonder verplichting!