Het internet der dingen of in het Engels ‘the Internet of Things’ verwijst naar de situatie dat door mensen bediende computers (desktops, laptops, tablets, smartphones) op een gegeven moment op internet in de minderheid zijn. De meerderheid van de internetgebruikers zal in deze visie bestaan uit semi-intelligente apparaten, zogenoemde ‘embedded systems’.

Alledaagse voorwerpen worden hierdoor een entiteit op internet, die kan communiceren met personen en andere objecten, en die op grond hiervan autonome beslissingen kan nemen. Momenteel ligt het internet der dingen in algemene zin nog in de toekomst.

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Maak processen efficiënter, veiliger en beter

Op de werkterreinen van CaptureTech bestaat het echter al. Dit noemen wij het Industrial Internet of Things. In deze tijd van internet en mobiele communicatie hebben we een schat aan informatie direct tot onze beschikking, op elk gewenst moment. Wij weten wat er gebeurt en waar. Weten waar anderen zijn en wat zij doen. We kunnen direct antwoord krijgen op onze vragen. We zijn al bijna niet anders meer gewend. Alleen in werksituaties hebben we veelal nog niet de middelen waarmee wij direct beschikken over informatie die werk- en bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en beter maakt.

Markten

Geen markt gaan wij uit de weg. Onze grootste ervaring hebben wij opgedaan in retail, industrie en productie, ‘logistieke dienstverlening, zorg, hotels, onderwijs en overheid.

aq_block_11
Next level traceability

CaptureTech ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van RFID (Radio Frequency Identification)-technologie waarmee u uw goederen en bedrijfsmiddelen kunt tracken en tracen. Op ieder gewenst moment weet u de status van uw goederen of bedrijfsmiddelen. Wij streven ernaar u de meest vernuftige, gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen en producten aan te bieden. Daarvoor gaan wij ver in het toepassen van RFID. En zorgen wij dat onze klanten telkens een stap voor blijven in product- en systeemontwikkeling: het gaat om ‘next level traceability’.

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden naar hoe uw processen efficiënter, veiliger en beter kunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!