Key en asset management voor de hospitalitysector (hotels enzovoort)

In deze tijd van het wijdverspreide gebruik van keycards worden er in het hotelwezen nog steeds veel ‘klassieke’ fysieke sleutels gebruikt. Het beheer van deze sleutels is vaak een uitdagende en tijdrovende klus, waarbij geregeld sloten moeten worden vervangen en/of sleutels moeten worden gedupliceerd.

Met de oplossingen van CaptureTech is dat verleden tijd. Wij maken het mogelijk om de status van uw sleutels in real time te monitoren. Eindelijk heeft u een volledige audit trail van wie welke sleutels nam, retourneerde en wanneer!

Naast sleutels is er ook waardevolle apparatuur die als bedrijfsmiddel wordt gebruikt. Denk aan  ipads, laptops en mobiele telefoons. Die moet worden getracked, gelokaliseerd en onderhouden om efficiënt gebruik en verliespreventie te garanderen. Met CaptureTech’s KeyCop, KeyConductor en CapLocker-oplossingen is het beheer van uw sleutels en middelen ‘top of the bill’.

Neem contact op met ons zonder verplichting

Meer weten?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor de hospitalitysector? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.