HertzRFID®

De flexibele keuze voor directe en toekomstige optimalisatie is HertzRFID®, een zelfstandig onderdeel van ons Holon Logistic Execution Systeem.De keuze voor HertzRFID® maakt het eenvoudig andere track and trace auto ID-technieken als barcode / RF scanning, vision en voice toe te voegen. Dit alles binnen één dashboard, met één standaardkoppeling naar de achterliggende systemen.

Efficiënter werken met hogere betrouwbaarheid van inslag en uitslag, verbeterd voorraadbeheer en meer inzicht. Dat zijn de belangrijkste argumenten om voor een RFID-oplossing te kiezen. Met RFID worden pallets, rolcontainers, trolleys, (om)dozen of individuele producten automatisch geïdentificeerd, waardoor handmatige scans en data entry tot het verleden behoren.

 

HertzRFID logo

Hoe werkt RFID?

Bij Radio Frequency Identification (RFID) lezen radiogolven vanaf een afstand een RFID-tag uit. De RFID-antenne geeft het radiosignaal door aan de RFID-reader, die het signaal omzet naar data die voor verwerking worden verzonden naar een bovenliggend systeem of applicatie.

In onze visie moet een RFID-oplossing eenvoudig te implementeren zijn, goed en foutloos werken, het inzicht in uw processen vergroten en verbeteringen faciliteren.

aq_block_6

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Connect

Lange implementatietrajecten behoren tot het verleden. HertzRFID® is eenvoudig te integreren met uw bestaande WMS of ERP-systeem. De CaptureTech Connector® is gecertificeerd voor het gebruik in combinatie met alle toonaangevende WMS en ERP-systemen. Ook zijn koppelingen met in-house ontwikkelde systemen te leggen.

Perform

HerzRFID® biedt de unieke mogelijkheid om uw goederen automatisch en in grote hoeveelheden te identificeren. Naast identificeren en registreren kunt u met HertzRFID® goederen volgen en beveiligen. HertzRFID® is flexibel en modulair opgebouwd en wordt op maat afgestemd op uw bedrijfsproces.

Wij analyseren uw processen en bieden u een uitgewerkte business case aan. Op deze manier heeft u vooraf inzicht in de kosten en de opbrengsten.

Improve

HertzRFID® biedt u de PerformanceManager®. Deze tool verzamelt, monitort en presenteert alle voor uw processen relevante data. U bent vervolgens in staat deze data op de gewenste wijze visueel te presenteren. Dit verhoogt uw procesinzicht en helpt u bij het optimaliseren hiervan. Dankzij de PerformanceManager® verkrijgt u diepgaand inzicht in proces- en systeemprestaties en kunt u blijvend sturen op verbetering.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over HertzRFID? Neem dan nu contact met ons op!