Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Heftruckterminals

Het gebruik van heftruckterminals is een van de stappen waarmee u uw warehouse management drastisch kunt verbeteren. De preferred suppliers van CaptureTech – Datalogic, Honeywel en Zebra – bieden alle drie heftruckcomputers die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik in distributiecentra en magazijnen. De terminals kunnen een functie vervullen bij inslag, opslag, orderpicken en uitslag.

aq_block_6
aq_block_8

Onverwoestbaar

Heftruckcomputers zijn voorzien van volledig afgedichte behuizingen, waardoor deze worden beschermd tegen de droogste en natste omgevingen en bestand zijn tegen stof, regen en agressieve reinigingsmiddelen. Ook zijn deze terminal uiteraard bestand tegen de heftige trillingen en schokken aan boord van heftrucks.

Draadloos voorbereid

Een heftruckterminal is meestal voorzien van een 10 inch touchscreen display en kan overal gemakkelijk worden geïnstalleerd, zelfs in een kleinere heftruck. De heftruckcomputer is voorbereid op integratie in een draadloos of bedraad netwerk, waardoor bijvoorbeeld een barcode scanner kan worden aangesloten voor snelle en foutloze invoer van gegevens en bevestiging van de locatie. Het apparaat beschikt verder meestal over Bluetooth voor een eenvoudige verbinding met Bluetooth randapparatuur.

Elk merk en type heftruck

Heftruckcomputers passen op heftrucks van elk merk en type. Uw warehouse management systeem (WMS) doortrekken naar uw heftrucks was nooit eerder zo eenvoudig. Snelheid en nauwkeurigheid nemen toe door het gebruik ervan.

Eerst analyseert CaptureTech uw situatie om vervolgens met een gedegen advies te komen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over heftruck computers of vrijblijvend passend advies? Neem dan nu contact met ons op!