Fraud management

In de ruime betekenis is fraude een opzettelijke misleiding, gedaan voor persoonlijk gewin of om een ander individu te schaden. Fraude kan worden gepleegd via verschillende media waaronder e-mail, telefoon en internet (cybercrime / internet fraude).

Fraud management zorgt ervoor dat onbevoegden niet bij vitale bedrijfsinformatie kunnen komen, maar ook dat eigen medewerkers bewust of onbewust binnen uw onderneming fraude plegen. Het is een vorm van identiteits- en toegangsbeheer, die veel potentiële narigheid voorkomt.

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

aq_block_8

Asset management en key management kunnen een grote bijdragen leveren aan succesvol fraud management. Een fraudeur heeft een motief voor fraude en een rationalisering van fraude (uitleg in zijn hoofd waarom het niet erg is). Vervolgens heeft hij ook een gelegenheid voor fraude nodig. De twee eerstgenoemde elementen zijn niet weg te nemen door een onderneming, maar het derde element ‘gelegenheid’ wel.

En dat is precies wat fraud management beoogt. Beveilig en traceer uw bedrijfsmiddelen door goed asset management, zorg voor beperkte toegang tot ruimtes, middelen en informatie door goed key management. Vul dit aan met de CapLocker als opslaglocatie voor uw bedrijfsmiddelen, en met de IntelleSeal en SealTrack track and trace verzegelingen, en uw bedrijfsproces wordt een stuk veiliger dan voorheen.

Bezoek de pagina’s over onze product de KeyConductor, de KeyCaptor, de CapLocker, de IntelleSeal en de SealTrack.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen tegen fraude? Neem dan nu contact met ons op!