Key en asset management voor facility management

Als integraal onderdeel van het facility management van uw organisatie kunnen CaptureTech’s systemen en producten voor sleutelbeheer en middelenbeheer fors bijdragen aan grotere effectiviteit en efficiency.

U weet op elk moment – in real time – waar uw sleutels en bedrijfsmiddelen zijn, wie ze bij zich heeft en hoelang. Het is nu werkelijkheid dankzij de nieuwst beschikbare technologieën.

 Voorzie uw middelen van UHF RFID-tags. Niet alleen mobiele devices zoals laptops, tablets en smartphones kunnen worden getagd. Het is ook mogelijk om desktopcomputers, printers, bureaus en stoelen te taggen. Zo verkrijgt u een allround overzicht en inventarisatie van al uw belangrijke bedrijfsmiddelen.

Sleutelbeheer bevordert de veiligheid, wanneer u altijd zeker bent in de wetenschap dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot sleutels en middelen.

Neem contact met ons op zonder enige verplichting

Additional information?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor facility management? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.