Key en asset management voor productie en distributie

Fabricage/productie

CaptureTech kan productie- en industriële ondernemingen assisteren bij het managen en tracken en tracen van sleutels en middelen zoals scanners, mobiele terminals of voice computers. Het inzetten van barcode- en/of RFID-technologie zorgt ervoor dat u snel elke sleutel of bedrijfsmiddel kunt lokaliseren. Dat reduceert de benodigde tijd voor audits of inventarisaties.

Naast het verbeteren van verantwoording en beheersing, kan tracking voor productieomgevingen ook betekenen:

  • Proactief onderhoud
  • Hogere gebruiksgraad van middelen
  • Verminderde ongeplande downtime
  • Continuering van inkomsten

Moderniseer en transformeer uw warehouse-operaties nog verder, met een geïntegreerde asset management- en tracking en tracing-oplossing van CaptureTech. Gebruik de CapLocker om te weten wie welke mobiele computer of scanner op welk moment in gebruik heeft, of de KeyConductor voor het overzicht wie welke sleutel heeft.  De mogelijkheid om deze items snel te lokaliseren, met real-time zichtbaarheid, of het automatiseren van de verificatie bij uitgifte en inname zijn belangrijk.

Neem contact met ons op zonder enige verplichting

Additional information?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor fabricage/productie en industrie? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.