Cloud Managed Services

Het beheer van het Wi-Fi netwerk en de mobiele scan- en voice apparatuur is een toenemende prioriteit voor bedrijven in elke branche. Meer en meer bent u afhankelijk van het draadloze netwerk en worden uw bedrijfsprocessen door mobiele devices uitgevoerd. Hiermee stijgt de noodzaak om deze veilig en efficiënt te beheren.
Echter om de uitrol, het beheer, de updates, het onderhoud en het oplossen van problemen op een goede manier te doen heeft uw veel specialistische kennis nodig. Die ook nog eens op elk moment beschikbaar moet zijn. Om dit voor uw onderneming op een goede manier in te richten en in te zetten gaat gepaard met hoge kosten.
CaptureTech beschikt over deze specifieke kennis en neemt deze zorg graag voor u uit handen. Onze Managed Services zorgt voor hosting van de management omgeving in de cloud. Wij zorgen voor de monitoring, alarmering, rapportage en lossen eventuele problemen op binnen het afgesproken tijdvenster (tot 24/7).
Met onze Managed Services bent u zonder hoge investeringen en onvoorziene uitgaven verzekerd van de continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen.

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Meer weten?

Wil je meer weten over Cloud managed Services? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!