Analyse en Consultancy

CaptureTech biedt klanten en prospects aan om een analyse te verrichten van het logistieke proces, de aanwezige software en hardware, het gebruik / de haalbaarheid / wenselijkheid van barcodes, RFID-tags en -antennes, of andere Auto ID-technieken. Het gaat hierbij om antwoorden op vragen als: hoe zit de interfacing tussen de verschillende elementen die al worden gebruikt in elkaar? Ook maken wij een ‘gap analysis’ om duidelijk te maken wat er nog mist om een bepaalde gewenste oplossing in te voeren.

Zo komt het voor dat een nieuwe klant die bij ons komt niet beschikt over een warehouse management systeem (WMS). CaptureTech levert geen WMS’ en ontwikkelt deze ook niet. In zo’n geval verwijzen wij graag door naar een van onze vertrouwde partners voor een goede WMS- of ERP-oplossing.

Bij een RFID quick scan onderzoekt CaptureTech binnen uw distributiecentrum of magazijn de technische en economische haalbaarheid van een RFID-oplossing.

Maar onze analyse en consultancy gaat verder dan de vier muren van een magazijn of distributieproces. CaptureTech voert in de meest uiteenlopende omgevingen onderzoeken uit naar de haalbaarheid van RFID. Van musea tot zorginstellingen, van hotels tot waardetransporteurs. De kracht daarbij is dat CaptureTech de oplossingen en systemen van begin tot eind zelf kan ontwikkelen, zowel de hard- als de software.

 

vraag offerte aancontact

 

aq_block_4

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs