DecibelVoice®

Het gebruik van voice recognition (spraakherkenning) in warehousing en logistiek is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit komt door de verbeterde technologie én door de verbetering in efficiëntie die een voice-oplossing kan realiseren.

Een voice recognition-systeem is qua opzet vergelijkbaar met een barcode / RF-systeem met mobiele computers. Het verschil is dat de gebruiker zijn informatie niet van een display afleest maar te horen krijgt via een headset en dat het keyboard van de barcode / RF-computer is vervangen door een microfoon.

 

DecibelVoice logo

aq_block_4
aq_block_6
Integratie met WMS

Voice recognition wordt net als RF geïmplementeerd in combinatie met een bovenliggend systeem, vaak een bestaand warehouse management systeem (WMS). Daarbij worden de instructies voor het orderpicken omgezet naar gesproken boodschappen en krijgt de gebruiker dus een gesproken verzoek om een product te ‘picken’ op een bepaalde locatie. 

De gebruiker bevestigt zijn of haar actie mondeling. Momenteel ondersteunen veel RF-computers al Voice Recognition, waardoor zij voor beide doeleinden kunnen worden ingezet. Bovendien maken RF- en voice recognition-systemen gebruik van dezelfde draadloze (WiFi) infrastructuur.

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

DecibelVoice® biedt extra managementinformatie

CaptureTech heeft een uniek systeem voor voice recognition (spraakherkenning) op de markt gebracht, onder de naam DecibelVoice®. Hiermee kunt u aanzienlijke efficiencyvoordelen behalen, met een snelle terugverdientijd van uw investering.

Het systeem biedt u via het dashboard een schat aan managementinformatie over de voortgang en efficiency van uw (orderpick)proces. Dit stelt u in staat om uw logistieke proces optimaal te beheersen en bij te sturen.

aq_block_12
aq_block_14
Gebruiksvriendelijk en handsfree

Daarbij is het systeem eenvoudig te implementeren en te bedienen. Dit draagt bij aan een hoge acceptatiegraad onder de nieuwe gebruikers: uw medewerkers. Die werken voortaan efficiënter en veiliger omdat zij hun handen en ogen vrij hebben.

 

vraag offerte aanDownload brochure

Meer weten?

Wilt u meer informatie over DecibelVoice? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!