Key en asset management voor banken en geldwaardetransport

De ruggengraat van elke modern cash handling of geldwaardetransport operatie of bedrijf is een geautomatiseerd tracking en tracingsysteem dat de werkprocessen optimaliseert, de ultieme service voor de klant brengt en ook bijdraagt aan de best mogelijke winstmarge.

RFID-technologie voor waardetransport

CaptureTech heeft aanzienlijke ervaring met het automatiseren van logistieke processen in cash handling/ Cash-in-Transit. Wij hebben onze systemen met succes geïmplementeerd bij centrale banken, commerciële banken en ondernemingen in geldwaardetransport.

In het bijzonder de KeyCaptor en KeyConductor met RFID tracking en tracing en wegen zijn ontwikkeld voor beveilig sleutelbeheer in deze sectoren. Als ook het beheer van bedrijfsmiddelen (asset management) vereist is, dan biedt CaptureTech’s modulaire en flexibele CapLocker-systeem een betrouwbare oplossing.

Succesfactoren

Sleutelfactoren voor succes met uw cash handling/Cash-in-Transitbedrijf zijn bijvoorbeeld optimale routeplanning (waardoor alle te bezoeken locaties effectief en efficiënt worden bediend), klantenservice van hoog niveau, efficiënt gebruik van bedrijfsmiddelen en het veilig uitvoeren van de order van klanten.

Een groeiende trend in cash handling is snelle on-demand levering (dynamische routes). Met de systemen van CaptureTech bent u in de gelegenheid om dynamische routes te gebruiken voor sleutels en andere middelen die nodig zijn voor het uitvoerend werk op de locaties.

Efficiënter en veiliger

Met UHF RFID, niet-persoonlijke transfer van waarde, en het registreren van inkomende en uitgaande sleutelbossen maken de systemen en producten van CaptureTech uw cash handling/Cash-in-Transit operatie efficiënter, veiliger en betrouwbaarder.

Neem contact met ons op zonder enige verplichting

Meer weten?

Wilt u uit de eerste hand vernemen welke oplossingen CaptureTech kan bieden voor cash handling/Cash-in-Transit? Neem contact met ons op zonder enige verplichting.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


CaptureTech respecteert jouw privacy volgens de nieuwe GDPR-regelgeving.