Cash Handling/CIT

De ruggengraat van een modern Cash-In-Transit (CIT)-proces is een geautomatiseerd track and trace-systeem, om het bedrijfsproces te optimaliseren, de beste dienstverlening voor klanten te bereiken en ook de best mogelijke winstmarge.

RFID-technologie voor waardetransport

CaptureTech heeft ruime ervaring met het automatiseren van logistieke stromen in cash handling / CIT. Wij implementeerden al systemen bij onder meer (centrale) banken en waardetransporteurs. En wij ontwikkelden Sealtr@ck, een applicatie die verzegelde enveloppen (sealbags) en geldcassettes in de hele keten kan volgen met behulp van geavanceerde RFID-technologie.

Succesfactoren

De factoren die cash handling / CIT voor u als bedrijf succesvol maken, zijn bijvoorbeeld de juiste planning van routes, dienstverlening op de gewenste serviceniveaus, efficiënt gebruik van assets en het beveiligd / veilig uitvoeren van opdrachten.

Een trend in cash handling is sneller en op afroep leveren. Banken en andere klanten verwachten door track and trace hun zendingen nagenoeg real-time te kunnen volgen, inclusief automatische signalering van veranderde omstandigheden.

Efficiënter en veiliger

Of het nu gaat om het tracken en tracen van verzegelingsenveloppen of geldcassettes met behulp van RFID, niet-persoonsgebonden waardeoverdracht, het registreren van in- en uitgaande sleutelbossen, of het verzegelen van waardevolle goederen of zendingen, CaptureTech heeft de juiste systemen en producten om de werkprocessen binnen cash handling efficiënter, veiliger en betrouwbaarder te maken.

aq_block_7

Voor een goed advies komen wij graag bij u langs

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor Cash Handling? Neem dan snel contact met ons op!