De CaptureTech-oplossing: de CapLocker

Uit onderzoek is gebleken dat 40% van alle ondernemers op enig moment te maken heeft met diefstal door personeel. Dit maakt duidelijk dat hoewel personeel het meest waardevolle kapitaal van een bedrijf is, datzelfde personeel soms juist tot veel kopzorgen kan leiden.

Het probleem wordt groter waar bedrijven gebruikmaken van waardevolle elektronische apparatuur als mobiele computers, handheld terminals, laptops, tablets en mobiele telefoons. Ook het simpelweg vergeten in te leveren van apparatuur kan dan tot onnodige zorgen leiden.

De CapLocker is een oplossing voor bedrijven die de uitgifte en inname van elektronische apparatuur gecontroleerd willen laten verlopen en over een volledig ‘spoor’ willen beschikken. De oplossing bestaat uit modules van twaalf kastjes (lockers) die elektronisch kunnen worden geopend en waarin waardevolle spullen kunnen worden opgeslagen. Ook kan de apparatuur worden opgeladen terwijl zij zich in de lockers bevindt.

aq_block_6
Eenvoudige autorisatie

Via een eenvoudige computerwizard kan voor gebruikers of gebruikersgroepen een autorisatie voor een of meer lockers worden aangemaakt. Ook kan bepaalde apparatuur vast aan bepaalde lockers worden toegewezen. De configuratie wordt vervolgens via het draadloos WiFi netwerk of met een USB in het systeem geladen.

Registratie en controle

Iedere gebruiker moet zich met een gebruikersprofiel of personeelspas op het systeem moet aanmelden voordat een locker kan worden geopend. Hierdoor kan de uitgifte en inname van individuele apparatuur eenvoudig worden geregistreerd en gecontroleerd. Dit biedt ondernemers zekerheid over de aanwezigheid van kostbare apparatuur.

De unieke voordelen van de CapLocker op een rijtje:
- Automatische registratie van uitgifte en inname van alle mogelijke spullen waaronder waardevolle elektronische apparatuur;
- De lay-out van de Caplocker is aanpasbaar en kan qua afmeting en aantal lockers op maat worden gemaakt;
- Optioneel kan elektrische apparatuur in de lockers worden opgeladen;
- Door middel van RFID is zelfs automatische registratie per locker mogelijk;
- De mate van braakwerendheid van de lockers is zelf te bepalen, afhankelijk van het type apparatuur of bedrijfsmiddelen dat erin wordt opgeborgen.

aq_block_10

Voor dit product hebben wij een eigen site ontwikkeld

Meer informatie?

Benieuwd naar meer informatie over onze CapLocker? Neem dan nu contact met ons op voor vrijblijvend advies.