Technologie en innovatie zijn de twee voornaamste pijlers die zorgen voor constante verandering in de logistieke markt. Wekelijks vliegen termen als big data, machine learning en e-commerce je om de oren. Hoe past dit in de toekomstige supply chain? Verandert die zo snel dat we in 2025 een heel ander logistiek proces hebben? Het SMART LOGISTICS event speelt hierop in door stil te staan bij het moment van NU. Wat staat ons vanaf nu en de komende jaren te wachten en hoe kunnen we hierop in spelen? Het antwoord is vertaald naar deze whitepaper: ‘10 highlights SMART LOGISTICS’.

Vraag de whitepaper hier aan

 

De whitepaper ’10 highlights SMART LOGISTICS’ geeft een overzicht van het event en daarmee de kijk op de toekomst van de logistiek. Waar staan we nu en hoe gaat het logistieke proces veranderen richting 2025. Vraag de whitepaper nu aan en krijg is 10 minuten leesplezier een duidelijke kijk op de Logistieke Toekomst van NU.

Hiermee geef ik de organiseerde partij, CaptureTech, van SMART LOGISTICS event toestemming mij informatie rond het event en marketing gerelateerde informatie te versturen.