Hoe worden logistieke processen nu ingericht en waar staan we in 2025?

SMART LOGISTICS, een event waarbij inzicht wordt gegeven in de logistieke toekomst van nu. Hoe worden logistieke processen nu ingericht en waar staan we in 2025? Aan de hand van ontwikkelingen, klantcases en inspirerende onderwerpen levert dit event een kijk op de toekomst, The Future of Logistics Starts Today!

Laat u inspireren door experts uit het veld!

Sprekers SMART LOGISTICS EVENT

6 redenen om uw plek te reserveren

bij het SMART LOGISTICS event!

Laat uw business sneller groeien!

Met cases uit de praktijk laten we logistiek managers vertellen hoe kleine optimalisaties al snel grote efficiëntie slagen opleveren.

Trends voor de toekomst

Waar liggen kansen, wat zijn de trends en hoe spelen we hierop in? Tussen de regels door krijgt u allerlei tips.

Een Android gestuurd warehouse?

De komst van Android in uw logistieke proces biedt veel kansen, maar is uw software er klaar voor? Hoe kiest u de juiste hardware? Wij geven u antwoord.

Leer van elkaar!

U bent niet alleen. Logistiek, warehouse en supply chain managers zijn aanwezig om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Robots de nieuwe standaard?

Werken er straks nog mensen in uw logistieke proces? Maar ook, hoe komt u nu aan gekwalificeerd personeel? Hier geven we antwoord op.

Vraag & antwoord

Het event staat in het teken van ontwikkelen, innoveren en leren. Krijg antwoord op jouw brandende vragen over de optimalisatie van logistieke processen.

Ontdek de achtergrond van de spreker

Marc Lammers
Met innovatieve oplossingen een proces efficiënter maken

Marc Lammers is hét voorbeeld van een moderne coach (Nederlands vrouwen coach & Belgische mannen coach). Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn teams te prikkelen en te verbeteren. Met uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de Nederlandse hockeydames. Marc legt tijdens zijn presentatie de link tussen innovatie in de sport en het bedrijfsleven. Hij beantwoord de vraag, hoe kun je bestaande processen door er anders naar te kijken efficiënter en effectiever maken?

Dr. Jeroen van den Berg - Logistiek adviseur en trendwatcher
Future of Logistics

Digitalisering heeft een grote impact op het hedendaagse bedrijfsleven. Het stelt nieuwe eisen aan de logistieke keten. Hoe kunnen bedrijven hun keten klaar maken voor de toekomst? Welke rol speelt software in deze transformatie? En is traditionele business-software eigenlijk wel in staat om in de behoefte te voorzien of is het tijd voor een nieuwe generatie software?

Jonas van stekelenburg spreker bij SLE
Jonas van Stekelenburg - Air Logistics Professional
Logistiek & innovatie: wat zijn succesfactoren?

Er wordt ingespeeld op de succes en mislukking in de luchtvracht keten. Aan de hand van verhalen uit de praktijk bij Schiphol legt Jonas de link tussen innovatie en de logistiek.

Erdwin van Turenhout - Honeywell Safety and Productivity Solutions
Mobility Edge voor Android is vooruit denken

Jarenlang was Windows Mobile de standaard voor uw mobiele apparatuur. Technologie staat echter nooit stil en daarbij komt dat Windows haar support eindigt in januari 2020. Mobility Edge voor Android biedt perspectief. Een dynamisch hardware- en softwareplatform dat een flexibele aanpak biedt aan IT-ondernemingen. Het platform biedt u betere mobiele oplossingen voor uw bedrijf.

Gerrit-anne de Jong spreker Smart logistics event
Gerrit-Anne de Jong - Manager Vallue Added Services, Wasco Groothandelsgroep BV
Klantcase Wasco - De toekomst van de technische groothandel

Producten zijn overal snel en goedkoop beschikbaar. Hoe kun je als technische Groothandel het verschil maken tussen alle aanbieders? Een van de onderwerpen die aanbod komt: Item Level Tagging in de groothandel logistiek.

The Future of Logistics Starts Today

Hier wilt u bij zijn!

Een efficiënt logistiek proces is dynamisch en kan vaak door kleine optimalisaties een sprong vooruit maken. Hoe een kleine aanpassing een verschil kan maken laten we u graag tijdens dit event zien. U kunt het volgende verwachten:

– The future of Logistics – Trends richting 2025
– Mobility Edge voor Android is vooruit denken
– Logistiek & innovatie: wat zijn succesfactoren?
– Inspirerende klantcase van WASCO
– Marc Lammers | Met innovatieve oplossingen een proces efficiënter maken
– Een netwerk aan logistieke managers

 

Volledige programma

Hiermee geef ik de organiseerde partij, CaptureTech, van SMART LOGISTICS event toestemming mij informatie rond het event en marketing gerelateerde informatie te versturen.

* Graag inschrijven per persoon
** Maximaal twee personen per bedrijf
*** Uitsluitend voor logistiek managers, algemene directie en ICT managers****
**** De organisatie van het SMART LOGISTICS event heeft het recht personen die niet aan het profiel voldoen te weigeren voor het event.

Datum
22-11-2018

Tijden

Inloop: 10:30 – 11:00 uur
Event: 11:01 – 14:45 uur
Borrel & netwerken: 14:45 – 16:30 uur
Bekijk volledige programma

Locatie
Van Der Valk Hotel Princeville
Princenhagelaan 5 – 4813 DA Breda

Voor wie?
Gericht op: logistiek managers / algemene directie / ICT Managers

logistiek_logo_donkerblauw_drukkwaliteit (2)
Value Chain_logo
Honeywell-01